A little bit about us...

It's about us....3 mazzelaars die alweer(!) naar Auss toe vertrekken om daar heerlijk te gaan overwinteren. 3 lezen jullie juist, want op het allerlaatste moment is er een reisgenoot bij gekomen. Ruud gaat mee en is een hardcore member van de Siem vrijdag-avond groep. Hij kreeg het verlichte idee dat werken ook volgend jaar wel weer kan.

Dus om een lang verhaal kort te houden, we gaan 'Down-under' om los te gaan op water met badkamer temperaturen. Veel van jullie dromen vaak van een lange, avontuurlijke reis en er is ook altijd wel een reden te vinden om het niet te doen. Maar uitstel wordt te vaak voor altijd afstel en de toekomst is het nu waarin je leeft. Dus denk niet te veel na over allerlei hindernissen, maar spring er een volgende keer gewoon over heen en ontdek hoe heerlijk het kan zijn om eens niet op vakantie te zijn voor een enkele week, maar hoe het voelt echt vrij te zijn voor een paar maanden !!

Om nog wat goede redenen te geven waarom we dit weer ondernemen staan onderstaand wat uitspraken om jullie te overtuigen zelf ook op reis te gaan ;-))

Waarom even niet werken !!
 • Omdat je elk jaar weer ouder wordt
 • Omdat de tijd voorbij vliegt, (behalve op je werk)
 • Omdat dit jaar hetzelfde is als vorig jaar
 • Omdat vakantie de derde week pas leuk wordt
 • Omdat het anders alleen bij dromen blijft
 • Omdat de winter ook niet meer is wat het was
 • Omdat de waves en de wind in Australië zo perfect zijn
 • Omdat het leven er zo ontspannen van wordt
 • Omdat geld en carrière echt niet het belangrijkste zijn,
 • Omdat vrijheid onbetaalbaar is
 • Omdat je in de moderne maatschappij te vaak geleeft word, zonder echt zelf te leven
 • Omdat er nog zoveel mooist te ontdekken valt
 • Omdat volwassen worden niet hoeft te betekenen dat je dit niet meer zou kunnen doen
 • Omdat we het nu (eigenlijk niet) kunnen betalen
 • Omdat er altijd toch wel werk is als we terug komen
 • Omdat....

Waarom eigenlijk niet?

 

Even voorstellen

Ruud

Hier komen nog allerlei super belangrijke dingen over Ruud, watie doet, wat voor vriendin hij heeft of naar op zoek is. Alles........mag hij hier neer zetten. 't Blijft de vraag of het gelezen wordt, maar dat merkt hij snel genoeg aan zijn email-box als die verstopt raakt ;-)

Marco's story

Vorig jaar was een halve bladzijde niet genoeg om Mar zichzelf te laten omschrijven, 't was ook weinig serieus te nemen wat hij neer gebrabbeld had ;-) Dus deze keer wat kritische tekst van iemand die dit wilde neerpennen op voorwaarde dat hij onbekend mocht blijven......'

Tja ik was toch nieuwsgierig, dus heb ik maar toegezegd !! Hier enkele ontluisterende uitspraken; "hij denkt dat hij kan varen, maar het is maar wat zwalken wat ie doet, zijn houding is een beetje poepzit en je kan hem maar beter in de waan laten dat ie het snelste is op het water anders loop je gevaar overvaren te worden. Dan die forwards van hem.........echt meer geluk dan wijsheid.

Als je trouwens wilt leren kiteboarden dan moet je in ieder geval niet bij Mar wezen, want dat is levensgevaarlijk !!! En last but not least, Siem krijgt elke keer zeurende hoofdpijn als hij Mar alleen al aan ziet komen met een boardbag onder zijn armen, want dat betekent meestal weer een garantie claim van minimaal 500 Euro..........voor de rest is het best een aardige gast, maar leen hem alleen nooit je materiaal want het gaat gegarandeerd naar de kl*te......."

Alright, verder nog ter aanvulling dat Mar niet van nature blond is, maar rood 'his natural born color' is. Maar ach........een beetje surf-vent moet natuurlijk een uitstraling hebben he.....dus op naar het kruidvat voor waterstofperoxide *smile*, die Patrice met veel zorg op z'n koppie smeert ;-).

Pat....

De ene keer kan ik best wel kletsen, de andere keer is het gewoon stil. Het kan veel kanten op bij mij ondanks dat ik soms best ongeduldig ben. Verder is iets over jezelf vertellen moeilijker dan dat je het een ander laat doen. Dus als iemand zich geroepen voelt om wat aardigs over mij neer te pennen ??? mail me maar en wie weet plaats ik het wel ;-)
'k zal het verder kort houden en wil alsnog iedereen veel leesplezier wensen en tot ziens...........